Een unieke particuliere piano-opleiding met persoonlijke aandacht voor jong muzikaal talent vanaf 8 t/m 18 jaar 

Pianoles waarmee jou talent tot volle bloei komt!

250+

Leerlingen succesvol begeleid  

Gemiddeld 25 lessen 

Om starters een virtuoos te maken

10 

Op basis van Google reviews 

Herken je jezelf hierin?

 • Struggle jij met je talent?
 • Ga je niet snel genoeg met je opleiding?
 • Krijg je niet de aandacht die je verdient?
 • Droom jij om zoals Wibi Soerjadi te spelen?
 • Wil jij een succcesvolle pianospeler worden?


Slechts 15% van de piano en muzikanten wereldwijd slaagt erin succesvol te worden in de muziekwereld. Dit komt doordat de huidige muziekinstituten, zoals muziekscholen, academies en conservatoria, de meerderheid van muziektalenten geen begeleiding kunnen bieden die aansluit bij hun dromen. Simpelweg omdat de beschikbare opleidingen niet op maat gemaakt zijn.

Hierdoor raken de meeste muziektalenten tijdens lessen en studies gefrustreerd en komen ze niet ver genoeg in hun spel. Dit zorgt ervoor dat deze leerlingen na langdurige studies, veel inspanning en financieel verlies niet het gewenste niveau bereiken dat nodig is om een succesvolle carrière in de muziekwereld op te bouwen.

''Een voorbeeld voor de examencommissie en het conservatorium, bijzondere pianist in de klassieke muziekwereld''- David Kuyken (professor aan het Amsterdamse Conservatorium) 

Welkom!

Mijn missie is om mijn leerlingen de begeleiding te bieden die bij hun dromen past. Of het nu gaat om talentontwikkeling, op concerten, concoursen en audities voorbereid worden, dromen waarmaken of meer succes krijgen. Het overwinnen van podiumangst, de logica van muziek notatie begrijpen, snel van blad kunnen lezen en effectief studeren. Ik sta voor je klaar! 

Hoi! Ik ben Mkhitar Ghazaryan. Ik ben pianodocent en concertpianist. Tevens ben ik de oprichter van Jong Piano Talent. Dé plek waar ik geloof dat elk talent professionele begeleiding verdient!

Met de kennis van 3 professionele opleidingen, mijn jarenlange podium ervaring als concertmeester en mijn praktijkervaring in didactisch pianoles geven, heb ik een methode ontwikkeld waardoor je talent tot volle bloei komt. Hiermee leer je in flow te komen met je pianospel en ga je met vol vertrouwen je concert of auditie in! 

Schrijf je in 


"Eindelijk gaat mijn kind graag naar de pianolessen"

Ayvie

Reviews van klanten

'Zeer geduldig en goed met kinderen'
Mijn zoon van 7 krijgt piano les en is erg enthousiast. Als het aan hem ligt, wilt hij uren les hebben. Leraar ook zeer geduldig en goed met kinderen. Sinds februari dit jaar les en ik zie al een verschil.
Lucia Telehala

'Je wordt gewoon enthousiast'

Mkhitar is een gepassioneerde man wat ook terug te zien is in de lessen, je wordt gewoon enthousiast. Daarnaast is hij altijd bereidt om iets nog een keer te vertellen. Al en Al een geweldige docent!
Janne van Wilgen
'Het fietst er zo in'
Mkhitar ontwikkelt aansprekende didactiek. Noten leren is saai! Maar Mkhitar maakt er werk van om het aantrekkelijk te maken. Zo ook met ritmes. Het fietst er zo in!
Cor Scherrewitz

Droom jij om zoals Wibi Soerjadi te spelen? 

  Bij Jong Piano Talent weet ik dat je een succesvolle pianospeler wilt zijn!
  Om dat te kunnen zijn moet je je pianospel en performance verder ontwikkelen. Het probleem is dat je bij moderne muziekscholen, academies en conservatoria niet de begeleiding krijgt die past bij je talent waardoor je gefrustreerd raakt en niet verder komt in je spel. Ik geloof dat elk talent professionele begeleiding verdient.
  Ik begrijp dat je sneller wil groeien om je droom te verwezenlijken. Met de kennis van 3 topopleidingen, jarenlange concert ervaringen en praktijkervaring in het didactisch les geven heb ik een methode ontwikkeld waardoor jouw talent tot volle bloei komt.
  Dit is hoe we het gaan doen: Stap 1 boek een proefles. Stap 2 ik mak een ontwikkelplan. Stap 3 samen oefenen voor je eerste optreden of auditie. Dus boek een proefles en hier kun je alvast mijn studie over hoe je ook een kampioen in noten lezen kunt worden downloaden. Dus je kan stoppen met twijfelen aan je eigen kunnen en in plaats daarvan kom in een flow met je pianospel en haal met gemak de examens van je audities! Wat kun je bij Jong Piano Talent leren? 

 • Gehele piano muziek notatie 
 • Stap voor stap je favoriete hits (keuze uit alle stijlen) 
 • Je voorbereiden op piano concoursen en audities 
 • Je muzikale en persoonlijke dromen waar maken
Schrijf je in 


''Ik zal leerlingen naar je doorverwijzen''- Marc Pauwels (Bestuurslid European Piano Teachers Association Nederland)

Een greep uit onze samenwerkingen

null

null

null

null

null

null
null
null
null

null

Tarieven 2023-2024

Voor de leerlingen t/m 21 jaar zijn de lessen BTW vrij!

Praktijk

Traject op maat 

Profiteer nu van 50,- korting op een 10 x 30 minuten strippenkaart! 

Wat kun je verwachten van 1-op-1 sessies? 

 • Je repertoire uitbreiden (keuze uit alle stijlen)
 • Leer vloeiend noten lezen
 • Je voorbereiden op piano concoursen
 • Je voorbereiden op de toelating van het conservatorium 
 • Werken aan je persoonlijke en artistieke ontwikkeling;
 • Je muzikaliteit en je techniek ontwikkelen; 
 • Algemene muziekleer (theorie & solfège) 
 • Leren je muzikale en persoonlijke dromen waarmaken!

Schrijf je in 🎹