Algemene voorwaarden en samenwerkingsovereenkomst van Jong Piano Talent

Wat goed dat je dit document leest! 

Natuurlijk wil je graag weten onder welke voorwaarden jij diensten of producten afneemt bij Jong Piano Talent. Geen zorgen: het is best wat leesvoer, maar we hebben het zo makkelijk mogelijk gehouden. Ben je een kei in wetteksten lezen? Dan wordt er her en der wel naar verwezen. Deze algemene voorwaarden gaan uit van een win-win situatie; het gaat uit van de gedachte ‘zorgen voor’ elkaar. Hieronder lees je onder welke voorwaarden Jong Piano Talent haar diensten aanbiedt. Onder de kop artikel begrijpen wij in dit geval de regels en voorwaarden waarmee Jong Piano Talent haar diensten aanbied. 

Als bepaalde voorwaarden en regels voor u onduidelijk zijn, aarzel dan niet om vragen te stellen. 

Wij kijken uit naar een fijne samenwerking! 

Hartelijke groet,

Het team van Jong Piano Talent 


Bedrijfsgegevens en bereikbaarheid
Officiële naam: Jong Piano Talent 
KvK-nummer: 74492012
Btw-nummer: NL002505388B07

 

Je kunt Jong Piano Talent op de volgende wijze bereiken
Mailen: info@jongpianotalent.nl
Adres: Zeussingel 41, 1336TM Almere

Mobiel: +31618224154
Website: www.jongpianotalent.nl


Openingstijden
dinsdag t/m donderdag: 9:00-21 uur
Maandag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag: Gesloten


ARTIKEL 1. Algemene zaken

 • De proefles is gratis als cursisten door gaan met de lessen. Het geld van de proefles wordt na het aansluiten van een jaarabonnement terugbetaald aan cursist. 
 • Een les duurt 30, 45, 60 of 90 minuten en start op de afgesproken dag/tijd.
 • Na een proefperiode van 5 sessies (inclusief de proefles) zijn de lessen voor een jaar.
 • De betalingen via een factuur of strippenkaart dienen voorafgaand van de lessen gedaan te zijn bij Jong Piano Talent.
 • Bij niet tijdig betalen van de lessen wordt er eerst contact met je opgenomen. Mocht de betaling uit blijven en is er geen goed gevoel en vertrouwen bij Jong Jong Piano Talent dan kan er besloten worden om de lessen tijdelijk per direct stop te zetten tot dat er wel een betaling is geweest. 
 • Ga je voor maandelijkse facturen of kwartaal betalingen dan betaal je per uur 70,- ex btw voor de lessen (voor cursisten vanaf 21 jaar moet 21% btw berekend worden).
 • Ga je voor losse lessen dan betaal je per uur 80,- ex-btw. 
 • Na iedere lesweek worden de lessen via whatsapp of sms aangevinkt. 


ARTIKEL 2. Vroegtijdig stoppen

  • Na de proefperiode van 4 lessen (inclusief de proefles) zijn de lessen voor een jaar, als de leerlingen besluit door te gaan met de lessen. Bij vroegtijdig stoppen na de proefperiode is het niet mogelijk om het collegegeld terug te vorderen en het collegegeld dient dan per kwartaal of in een keer betaald te worden aan Jong Piano Talent. In meeste gevallen hebben we een prettige werkervaring met onze klanten en tot nu toe de vraag om debiteuren beheer in te schakelen voor de achterstand van de betalingen is bij ons nog niet voorgekomen. We hopen dat we met onze klanten over alle en ook financiële vragen uit kunnen komen. Voor het geval dat dat niet het geval is kan Jong Piano Talent zijn juridische en/of debiteuren beheer inschakelen voor de verdere afhandeling van des betreffende vraag. 

  ECHTER: in sommige gevallen zijn er uitzonderingen mogelijk. Denk hierbij aan situaties als plotselinge psychische klachten, burn-out, ongeval en vergelijkbare situaties waarbij de leerling de lessen door onverwachte ziekte of een andere hinderlijke situatie niet kan volgen. In dat geval krijgt u het collegegeld volledig terug. U kunt er dan ook voor kiezen om de lessen weer op te pakken, wanneer dat weer wel mogelijk is. 


  ARTIKEL 3. Les afzeggen

 • Wil je een les afzeggen? Graag binnen 24 uur van tevoren. 


ARTIKEL 4. Les inhalen 

 • Wanneer je bij ons de afspraak hebt staan om bij ons lessen te gaan nemen, gaan wij ervan uit dat je ook wekelijks voor die lessen aanwezig zult zijn. Op de weken zoals in onze algemene voorwaarden staat. Een les inhalen kan alleen als er afmeldingen zijn door een andere cursist of als het uit komt met de ruimte waar de lessen plaats vinden en mijn agenda uit komt. 
 • Wat als ik een keertje verhinderd ben? Dan wordt de les op een ander moment ingehaald of gegeven door een gediplomeerd vervanger. 


ARTIKEL 5. Vakanties 

 • Jong Piano Talent houdt de vakanties aan van de overheid. Dat betekent regio noord heeft Herfstvakantie van 21 oktober t/m 29 oktober 2023, Voorjaarsvakantie 17 februari t/m 25 februari 2024, zondag 28 april t/m zondag 5 mei vakantie en vanaf 22 juli tot 1 september zomervakantie. 
 • Het is voor Jong Piano Talent helaas niet mogelijk om rekening te houden met de wensen en planningen van verschillende scholen in Almere, omgeving en daarbuiten. 
 • Bij een jaarcursus krijg je als cursist 40 individuele lessen ongeacht het abonnementsform. Dus iedere lesweek 1 keer. Vakanties bij Jong Piano Talent zijn als volgt ingedeeld. We hebben 1 week herfst, 2 weken kerst, 1 week voorjaarsvakantie, 1 week mei en 6 weken zomervakantie. Cursisten die niet kunnen wachten en extra les willen hebben in de zomervakantie kunnen 4 weken vanaf de start van de zomervakantie met mij contact opnemen. In overleg kunnen er dan aangepaste lesafspraken gemaakt worden. Geen lessen op volgende feestdagen: de eerste en de tweede kerstdag, de Koningsdag, Hemelvaartsdag en eerste en de tweede pinksterdag. Op alle andere wegen/dagen hebben lessen bij ons zoals het in ons voorwaarden staat geschreven. 


ARTIKEL 6. Subsidies en extra informatie 

 • Wanneer u uit Almere, of uit een andere gemeente komt en onder een bepaalde inkomensgrens valt, is er in veel gevallen een subsidie aanvraag voor uw kind mogelijk. Zie voor meer informatie onderstaande link voor het geval u in Almere woont, of check de website van uw eigen gemeente voor meer informatie: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/almere/
 • Studenten en professionals kunnen ieder jaar maximaal 2000 euro subsidie aanvragen bij Werktuig PPO via https://werktuigppo.nl/ . Op deze manier is het mogelijk 1/3 van de totale kosten vergoed te krijgen.


ARTIKEL 7. Online pianoles en voorwaarden online training Geef je pianotalent een boost!

 • Voor leerlingen die er de voorkeur aan geven om de pianolessen op afstand te volgen, wordt een mogelijkheid gecreëerd om aan dat verzoek tegemoet te komen. Dit betekent dat de optie om een online les bij mij te volgen in principe vanuit het hele land en overal vandaan (uit de hele wereld) mogelijk is.
 •  Als je besluit om mijn online cursus 'Geef je pianotalent een boost te kopen' is het niet meer mogelijk om de cursus terug te retourneren. Geld terug is dus niet mogelijk. De reden hiervan is simpel. Er wordt in mijn training veel waarde weg gegeven. Daarom is het niet mogelijk om mijn training te retourneren. 


ARTIKEL 8. Openingstijden 

 • Jong Piano Talent is alleen open op afspraak. Wij verzoeken je vriendelijk om voor je komst en voor de online lessen een afspraak in te plannen via het contactformulier.