Algemene voorwaarden en samenwerkingsovereenkomst van Jong Piano Talent

Beste ouder of leerling van Jong Piano Talent, lees dit overeenkomst goed door. Jong Piano Talent is niet verantwoordelijk voor het niet lezen van dit document. Met kopen van mijn diensten ga je akkoord dat je akkoord gaat met de samenwerkingsovereenkomst van Jong Piano Talent. 

Betalingen en werkwijze 

 • Een les duurt 30, 45, 60 of 90 minuten en start op de afgesproken dag/tijd.
 • Voor de bevestiging van de proefles ontvangt de klant een tikkie met daarin de details over de afspraak die gemaakt is en het verzoek om vooraf voor de reservering van de tijd die gereserveerd is de betaling te voldoen. Door het tikkie te betalen gaat je zo akkoord met dat we een afspraak hebben staan. 
 • Besluit je doorgaan met de lessen en kies je voor een jaar abonnement (vooruitbetaling van 40 lessen) dan krijgt je de kosten van de proefles terug gestort op je rekening. 
 • De lessen worden gegeven op een afgesproken dag/tijd en uiteraard in overleg met de leerling en ouder(s) en blijven net zolang doorgaan tot de leerling zelf aangeeft dat hij/zij niet meer op eerder afgesproken dag/tijd de les kan volgen.
 • De strippenkaart met of zonder factuur die voor wekelijkse lessen is gekocht dient binnen 13 weken vanaf de aanschafdatum gebruikt te worden anders verliest het zijn geldigheid.
 • De strippenkaart via een factuur die voor om de week lessen wordt gebruikt dient vanaf de aanschafdatum binnen 17 weken gebruikt te worden anders verliest het zijn geldigheid.
 • De aftelling van de strippenkaart start vanaf de ingang van de eerste les na het aanschaffen van de strippenkaart.
 • De betalingen via een factuur moeten binnen 7 dagen gedaan zijn op de rekening van M. Ghazaryan NL63 INGB 0102 1748 06 anders kan er besloten worden om de lessen niet door te laten gaan tot dat de betaling plaats heeft gevonden.
 • Jong Piano Talent werkt met strippenkaarten van 10 lessen die binnen 7 dagen na ontvangst betaald dient te worden. De strippenkaart wordt soms gecombineerd met betalingen op factuur die ook binnen 7 dagen na ontvangst betaald dient te worden.
 • Kiest u voor een maand vooruitbetaling dan betaalt u per half uur 37,50,- ex-btw (lessen voor jongeren t/m 21 jaar zijn btw vrij). Gaat u voor losse lessen dan betaalt u per half uur 40,- ex-btw.
 • Na iedere les van de strippenkaart worden de lessen aangevinkt via whatsapp of sms dat de leerling de les heeft gevolgd zodat we precies kunnen zien hoeveel gevolgd zijn. 

Vroegtijdig stoppen

 • Bij vroegtijdig stoppen van cursisten is het in principe niet mogelijk om het collegegeld terug te vorderen.

ECHTER: in sommige gevallen zijn er uitzonderingen mogelijk. Denk hierbij aan situaties als plotselinge psychische klachten, burn-out, ongeval en vergelijkbare situaties waarbij de leerling de lessen door onverwachte ziekte of een andere hinderlijke situatie niet kan volgen. In dat geval krijgt u het collegegeld volledig terug. U kunt er dan ook voor kiezen om de lessen weer op te pakken, wanneer dat weer wel mogelijk is.

Les afzeggen

 • Bij Jong Piano Talent is les afzeggen op eigen verantwoording. Zijn er uitzonderlijke situaties? Dan gelden er andere regels. Mocht ik een keertje verhindert zijn dan worden de lessen op een ander moment ingehaald of worden het gegeven door een gecertificeerd vervanger piano leraar. 

Les inhalen

 • Wanneer u bij ons de afspraak hebt staan om bij ons lessen te gaan nemen, gaan wij ervan uit dat u ook wekelijks voor die lessen aanwezig zult zijn. Daarom officieel kunnen de lessen niet ingehaald worden. Mocht je een keertje verhinderd zijn en is er een uitzonderlijk situatie dan gelden er uiteraard andere regels!

Vakanties 

 • Bij Jong Piano Talent hebben leerlingen hele jaar door recht op 40 individuele lessen. Dus iedere week 1 keer. Dit hout in dat de vakanties bij Jong Piano Talent mee met de schoolvakanties van provincie Noord Holland gaan. Heb je een wekelijkse les afspraak en lukt het je niet om naar de les te komen dan is dat op eigen verantwoording. De les wordt in dat geval in rekening gebracht.

Subsidies 

 • Wanneer u uit Almere, of uit een andere gemeente komt en onder een bepaalde inkomensgrens valt, is er in veel gevallen een subsidie aanvraag voor uw kind mogelijk. Zie voor meer informatie onderstaande link voor het geval u in Almere woont, of check de website van uw eigen gemeente voor meer informatie: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/almere/
 • Studenten en professionals kunnen ieder jaar maximaal 2000 euro subsidie aanvragen bij Werktuig PPO via https://werktuigppo.nl/ . Op deze manier is het mogelijk 1/3 van de totale kosten vergoed te krijgen.
 • Ook bij stap-budget is het soms mogelijk om een subsidie aan te vragen om een opleiding of cursussen te volgen: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/leven-lang-ontwikkelen/leven-lang-ontwikkelen-financiele-regelingen/stap-budget

COVID-19 

 • Jong Piano Talent geeft alle cursisten de mogelijkheid om tijdens een onverwachte Corona uitbraak, of iets wat andere beperkende maatregelen zou geven, toch te blijven komen.
 • De leerlingen die 3 dagen per week staan ingeroosterd, kunnen in overleg worden verspreid over de hele week. De fijne en ruime les locatie van Jong Piano Talent geeft ons deze mogelijkheid.

Online pianoles en voorwaarden training Geef je pianotalent een boost! 

 • Voor leerlingen die er de voorkeur aan geven om de pianolessen op afstand te volgen, wordt een mogelijkheid gecreëerd om aan dat verzoek tegemoet te komen. Dit betekent dat de optie om een online les bij mij te volgen in principe vanuit het hele land mogelijk is.
 •  Als je besluit om de online cursus te kopen is het niet meer mogelijk om de cursus terug te retourneren. Geld terug is dus niet mogelijk. De reden hiervan is simpel. Er wordt veel waarde weg gegeven. Daarom is het niet mogelijk om mijn training te retourneren. 

Openingstijden

 • Jong Piano Talent is alleen open op afspraak. Wij verzoeken u vriendelijk om voor uw komst of voor de online lessen een afspraak in te plannen via het contactformulier.