Reviews

Lees wat klanten over Jong Piano Talent zeggen

'Heeft heel veel kennis'
Sinds iets meer dan een halfjaar heb ik les van Mkhitar. Ik ben heel erg tevreden over zijn lessen. Mkhitar is heel aardig en geduldig. Hij heeft heel veel kennis en brengt deze kennis op een enthousiaste en interessante manier over, waardoor ik zelf ook gemotiveerd word om veel te oefenen. Ik merk zeker dat ik vooruit ga sinds ik les heb van Mkhitar.
Elise Blad
'Een fijne lieve meester'
Mijn zoon krijgt pianoles van meester Mkhitar. Hele fijne lieve meester met een ervaring waar U tegen zegt! Mijn zoon heeft veel lessen gehad bij anderen echter kapte hij ermee omdat de klik er niet was. Nu is hij heel tevreden met zijn meester Mkhitar tevens leren van muzieknoten. Eindelijk gaat hij graag naar pianolessen :) Dank je wel Mkhitar voor je geduld en inzet. 
Ayvie

'Zeer geduldig en goed met kinderen'

Mijn zoon van 7 krijgt piano les en is erg enthousiast. Als het aan hem ligt, wilt hij uren les hebben. Leraar ook zeer geduldig en goed met kinderen. Sinds februari dit jaar les en ik zie al een verschil.
Lucia Telehala
'Fijne, geduldige docent'
Mkhitar is een fijne, geduldige docent die jonge kinderen enthousiast weet te maken en te houden
Henri van Bergen 

'Je wordt gewoon enthousiast'

Mkhitar is een gepassioneerde man wat ook terug te zien is in de lessen, je wordt gewoon enthousiast. Daarnaast is hij altijd bereidt om iets nog een keer te vertellen. Al en Al een geweldige docent!
Janne van Wilgen
'Het fietst er zo in'
Mkhitar ontwikkelt aansprekende didactiek. Noten leren is saai! Maar Mkhitar maakt er werk van om het aantrekkelijk te maken. Zo ook met ritmes. Het fietst er zo in!
Cor Scherrewitz

Elk talent verdient professionele begeleiding 🎹