pianoles online almere

Pianoles online ; geef jouw piano talent een boost vanuit huis!

Ben je klaar om je muzikale droom waar te maken en de geheimen te leren die mij succesvol hebben gemaakt in piano spelen en muziekwereld? Mijn pianoles online is de ultieme gids om je muzikale reis mee te beginnen en te gedijen! 
pianoles online

Waarom mijn pianoles online?

Geen gebakken lucht maar informatie die echt telt: Leer van mij de belangrijkste lessen die ik in 20 jaar heb geleerd om er zo zeker van te zijn dat je op het juiste pad bent. In 4 modules en minder dan 15 minuten tijd. 

Flexibiliteit en gemak: Mijn pianoles online stelt je in staat om te leren op jouw tempo, waar en wanneer je maar wilt. Met 24/7 toegang tot de cursusmateriaal, past het in jouw drukke leven. 

Levenslange toegang: Wanneer je je inschrijft voor mijn pianoles online, krijg je levenslange toegang tot al het cursusmateriaal. Dit betekent dat je op elk moment kunt terugkeren om je vaardigheden bij te schaven en te herhalen wat je al geleerd hebt waardoor je nog beter de stof je eigen maakt! 

Eenmalige 1-op-1 coaching van een uur inbegrepen: Voor eventuele vragen als die in je opkomen! 

Wat je zult leren:

Module #1:

Kennismaking met de uitdagingen van pianolessen en opleidingen die niet op maat gemaakt zijn!

Module #2: 

Wat was de belangrijkste les die ik geleerd heb na het volgen van 3 top opleidingen? 

Module #3: 

Wil je niet meer twijfelen? Kijk dan de volgende video-:)

Module #4:

Leer je muzikale droom leven en waarmaken! 

pianoles online

Pianoles online

Klaar om de pianowereld te veroveren? Schrijf je vandaag nog in voor mijn pianoles online en leer de belangrijkste lessen en geheimen van piano spelen. De sleutel tot succes ligt binnen handbereik. Grijp deze kans en begin nu!

Na het volgen van deze training...


  • weet je precies welke stappen je moet volgen zodat je je dromen waar kunt maken
  • kun je zeker van zijn dat je niet onnodig duizenden euros gaat verspillen op lessen die je niet verder gaan brengen
  • maak je een belangrijke stap richting je dromen
  • kom je eindelijk van je frustraties af en ga je lekker genieten van de pianoles!

Over de docent 

Mkhtar is een Armeense/Almeerse concertpianist en docent de oprichter van Jong Piano Talent piano academie Nederland in Almere Poort. Hij gelooft dat elk talent een professionele begeleiding verdiend. Naast les geven treedt Mkhitar door het hele land door met zijn eigen concerten en werkt hij samen met andere artiesten uit de muziek en artiesten industrie. Hij is ervaringsdeskundige op het gebied van talentontwikkeling en hoe kinderen en pubers het beste (piano) leren. 

De investering 

Normaal zou je voor 40 x 1 uur 1-op-1 jaartraject op maat 2800,- betalen. Kosten voor deze online training bedragen slechts ,- 499 incl. btw. Je kunt betalen met iDeal, Bancontact of Creditcard. 

Geef je pianotalent een boost!

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je nog wat vragen hebt over deze training. Daarom hebben we hier een aantal veelgestelde vragen vast beantwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons gerust een mailtje naar info@jongpianotalent.nl 

Waarom werkt deze training? 

Geef je piano talent een boost online training maakt alleen gebruik van de technieken waarvan met wetenschappelijk onderzoek en jarenlange ervaring is aangetoond dat de methode die hierin verwerkt staat effectief werkt en is bedoeld voor leerlingen en studenten die verlangen om hun muzikale dromen waar te maken.